Vanuit Care4Talent geef ik al ruim 20 jaar vorm aan training, coaching en advisering op het gebied van onder meer loopbaanbeleid, talentonwikkeling, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik niet alleen als HR Consultant en (Interim)-Programmamanager veel kennis heb mogen vergaren op het gebied van de mens in zijn werk maar ook als Docent Psychologie van de vele volwassenen die ik heb mogen trainen en lesgeven (psychologie en coaching) Zij deelt haar kennis en expertise graag om zo mensen een stap op weg te helpen naar zelfinzicht, betere prestaties en een gelukkiger werkend leven.

Ik heb bij diverse grote bedrijven en instellingen talloze effectieve interventies ontwikkeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid, samenwerken, stressmanagement, mobiliteit etc. die niet alleen succesvol bleken maar veelal ook een blijvende impact hebben, waardoor leidinggevenden zich konden richten op hun kerntaken en de rest aan mij als professional konden overlaten.

Ik word wel omschreven als Talentmanager met de focus op werkgeluk. Een andere omschrijving zou ook kunnen zijn: ik zorg dat optimaal presteren en werkplezier hand in hand gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *