Ik wil graag

  • Meer inzicht in mijn talenten
  • Mezelf optimaal ontwikkelen
  • Lekker in mijn vel zitten
  • Met plezier aan het werk
  • De voor mij juiste baan kunnen kiezen
  • Zorgen dat ik makkelijk aan het werk blijf
 
Je hebt het wellicht niet helemaal naar je zin. Of je hebt het idee dat je veel meer kunt. Je talenten worden niet optimaal benut. En je begrijpt dat het tijd is om in jezelf en je toekomst te investeren. Werkgeluk is een breed begrip. Het begint met inzicht in jouw talent en hoe je dat het beste kunt benutten. Daarnaast wil je graag op een simpele manier de 7 stappen op weg naar werkgeluk uitgelegd krijgen en gaan toepassen. 
Ik bestudeer het onderwerp (werk) geluk al jaren. Al die kennis heb ik gebundeld in een simpel traject werkgeluk. Om jou op weg te helpen. Je kunt kiezen voor een groepstraining maar ik kan je ook individueel coachen. Zodat ook jij met plezier aan het werk kan
Wil je een vrijblijvende sparsessie (15 minuutjes) inplannen? Neem contact met mij op. Ik help je graag verder.
Tot snel 🙂